Ми у Facebook
06.03.2014, 11:44

У Рівному хочуть встановити меморіальну дошку герою Майдану Олександру Храпаченку

Про це оголосили на засіданні сесії Рівнеради 6 березня.
На засіданні сесії Рівнеради 6 березня оголосили звернення мешканців будинку 11а на вулиці Волинської дивізії у Рівному. У документі, під яким стоїть 22 підписи тутешніх мешканців, люди пропонують встановити на будинку меморіальну дошку на честь 27-річного рівнянина Олександра Храпаченка, який жив у цьому будинку.

Як відомо, Олександр Храпаченко - один із рівнян, які загинули на столичному Майдані під час протистояння в лютому 2014 року.

У Рівному поховали героїв Майдану [Фото+Відео]

27-річний Олександр Храпаченко, випускик РДГУ, театральний режисер за освітою, хлопець запам`ятався всім, хто його знав, життєрадісним, позитивним, енергійним і повним ентузіазму. Він захоплювався туризмом, полюбляв мандрівки, займався скелелазінням. Закінчив рівненську школу № 19, очолював там учнівське самоврядування, грав у КВК. Займався у театральній студії Палацу дітей та молоді.

Рівне: проспект Миру перейменують на честь героїв Майдану? [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

“Зранку 20 лютого снайперським вистрілом близько 11 години був вбитий біля Жовтневого Палацу. Смерть була миттєвою”, - розповідають очевидці загибелі хлопця у групі його пам'яті, яку створили в соціальній мережі “В Контакте”.






На правах реклами