Ми у Facebook
06.03.2014, 14:38

Костопільські підприємці звинувачують депутата Рівненської обласної ради у брехні [+Відео]

Підприємці з міста Костополя приїхали на сесію Рівненської обласної ради, щоб висловити свою недовіру депутату Рівненської обласної ради Олексію Кособуцькому. Активісти стверджують, що він не тільки створює фірми-фантоми, а ще й "насилає" на підприємців численні перевірки.
- Суть його злочинів в тому, що він, будучи головою бюджетної комісії, він виграв з 40 тендерів по Костопільському району 38. Його фірма не має ліцензії, в нього не працює жоден будівельник. Також в нього немає жодної одиниці техніки, то які він міг виграти усі ці тендери?! Він з своєю жінкою підготував вже кілька фірм до банкрутства. Рік тому пан Кособуцький зробив фірму-фантом, яку він приписав за адресою у Києві, ми звертаємося туди, але там її немає. Рік часу вже йде кримінальна справа, прокуратура нічого не робить. В жовтні-листопаді минулого року нам довелося стільки перевірок, скільки в житті ще не було, - висловили свої претензії костопільські підприємці.

Новообраний голова Рівненської ОДА: "Моя діяльність буде максимально відкритою" [+Відео]

Депутати Рівненської обласної ради також долучилися до обговорення цього питання. Так, депутат Віктор Кривун наголосив, що у цій справі всі крапки повинна поставити прокуратура і тільки так можна буде встановити істину.

Костопільські підприємці звинувачують депутата в брехні ВІДЕО


Після ж обговорення слово слово надали самому депутату Кособуцькому, який наголосив, що готовий пройти усі перевірки і якщо знайдуть його провину, то готовий відповідати.

- Ці люди мають особисту ненависть до мене і користуючись становищем, намагаються мене звинуватити. Звернемося до правоохоронних органів, щоб у найближчі терміни вони вивчили це питання, - розповів Олексій Кособуцький.

Рівне: обласна рада керуватиме власністю територіальних громад

- Якщо говорити про те чи я маю відношення до будівництва доріг у Костопільському районі, то я відповів - звісно ж маю. Підприємства як перевіряла комісія, яку я очолюю, так і перевірятиме далі. Я не збираюся щось заперечувати, я готовий, щоб по мені першому абсолютно незаангажовано провели усі перевірки, які хочуть ці чи ті люди.

Відповідь Олексія Кособуцького на звинувачення ВІДЕО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ