Ми у Facebook
06.03.2014, 23:11

Сергій Штурхецький, Світлана Сирота і Лілія Москальова - серед претендентів у заступники голови РОДА Сергія Рибачка

Заступників новопризначеного голови Рівненської облдержадміністрації Сергія Рибачка обирають... в інтернеті.
Інтернет-голосування за кандидатури заступників голови Рівненської облдержадміністрації стартувало у групі "Рівненщина політична" у мережі Facebook. Поки що найбільше голосів інтернет-користувачів набрав депутат Рівненської облради від "Батьківщини", завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності НаУ "Острозька академія" Сергій Штурхецький.

Новопризначений голова Рівненської ОДА: "Моя діяльність буде максимально відкритою" [+Відео]

Також серед претендентів, яких запропонували автори опитування - громадський активіст Святослав Клічук, журналіст, телеведуча і громадська активістка Світлана Сирота, громадська активістка Лілія Москальова, лідер "Правого сектору" на Західній Україні Олександр Музичко тощо.

Міський голова Рівного: "На крісло міського голови є два серйозні конкуренти" [Фото+Відео]

Заради справедливості зауважимо, що новопризначений голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок не обіцяв узгоджувати кандидатури своїх заступників з громадськими активістами - повідомлялось лише про його готовність оприлюднити їх раніше, ніж відбудуться призначення, а також піти на заміни в разі наявності інформації про серйозні порушення. А сам Сергій Рибачок навіть не фігурував серед претендентів на посаду голови РОДА у відповідному опитуванні у Facebook кілька тижнів тому.





На правах реклами