Ми у Facebook
06.03.2014, 23:36

Голова Рівненської обласної ради: "Думка народу далі нівелюється"

Громадськість Рівненщини обурена тим, що призначення нових керівників в області відбувається без узгодження з громадою. Підтримує таку ж позицію і голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.
- Ми є свідками конфліктів та потужного громадського невдоволення у Рівному та в районах області, бо продовжується негативна практика нівелювання думки народу. Громадськість бунтує, бо рішення й надалі приймаються підкилимно. Я людей розумію і підтримую. Вони хочуть і мають повне право вимагати дослухатися до їх думки. Особисто не маю жодних претензій до осіб, яких призначили в столиці, але проти того, щоб практика попередньої влади застосовувалася сьогодні, - написав на своїй сторінці у фейсбук голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.

Новопризначений голова Рівненської ОДА: "Моя діяльність буде максимально відкритою" [+Відео]

- Розумію, систему відразу не зламаєш, але якщо сьогодні не розпочати цього, завтра буде пізно. Перший крок - це погодження кандидатур яких призначають. Якби це було зроблено, не було б наразі конфліктів та протистояння. В даній ситуації позиція депутатського корпусу обласної ради однозначна - здійснювати призначення керівників різного роду органів та структур потрібно за погодженням з президією обласної ради та громадськістю.

Костопільські підприємці звинувачують депутата Рівненської обласної ради у брехні





На правах реклами