Ми у Facebook
07.03.2014, 16:35

Оригінальні подарунки рівнянкам до 8 Березня: букети з цукерок

Солодощі люблять практично всі. Отримувати квіти в подарунок теж подобається кожному. А от букет із цукерок це взагалі мега поєднання.
Будь-яка людина прийде в захват від такого презенту. Не важливо, хто це буде: чоловік, жінка чи дитина. Солодкий сюрприз можна подарувати на будь-яке свято або презентувати без приводу. Тим паче, вже не загороми свято 8-Березня. Виготовленням солодкиз букетів займається рівнянка Настя.



Як зберегти квіти у вазі?

Таке захоплення у Насті з’явилося більше року тому, коли мама майстрині, Тетяна, побачила букети з квітів в інтернеті і загорілася ідеєю. Перші роботи, які були зроблені, дарувалися рідним та близьким. Коли Анастасія з мамою вже навчилися якісно робити букетики вирішили, що можна поділитися своїм захопленням з іншими. Створили сторінку у соціальній мережі, закинувши паро фото, зрозуміли, що людям це цікаво, після того почали з’являтися перші замовлення. Так зараз і працюють пліч-опліч мама і донька: купують матеріали, роблять вироби, ведуть сторінку у вк.



«Виготовлення букетів - це досить клопітка робота, на один виріб іде приблизно 3-5 днів, - розповідає Анастасія: - все залежить від складності замовлення. Одна з найбільших наших робіт на сьогодні – це осінній букетик, на нього пішло 6 днів».



Сюрприз для подруги: що дарувати на 8 Березня

Букети можуть бути абсолютно різними, адже скільки людей - стільки й смаків. В середньому вартість шоколадного дива становить 100-150 грн, хоча буває як більше, так і менше.



Анастасія вважає, що для коханої дівчини чи для мами на свято 8 березня найкраще підійшов би букети з весняною тематикою: з тюльпанами, нарцисами, з додаванням різних штучних квіточок, наприклад конвалій. І обов’язково він має бути у ніжних та яскравих кольорах. Хоча, якщо коханій людині більше подобаються троянди тоді і такий букет буде доречний.



Майстриня розповідає, що формувати букет можна по бажанню замовника. Кольори залежать виключно від вподобань клієнта. Хоча ви можете отримати пораду майстрині стосовно поєднання кольорів та типу квітів. Щодо солодкої складової, то цукерки також можна обрати за бажанням клієнта.




Вишиті картини рівненського лікаря Олени Гандзюк

Хоча, як і на кожному виробництві, інколи можуть виникнути і проблеми, адже в магазаних не завжди є потрібні атрибути для 100% виконання замовлення, але зазвичай ці проблеми дуже швидко вирішуються.

Букетики з цукерок це не тільки дуже смачно,але і дуже оригінально.Здивуйте друзів,порадуйте близьких і коханих.



Знайти цікаві варіанти подарунків на найближчі свята ви можете на сторінці у соціальних мережах http://vk.com/id204239073, або зробити замовлення за номером телефону +380967771948.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ