Ми у Facebook
07.03.2014, 12:04

Гурт "Антитіла" у Рівному розповів про Майдан та ситуацію в Україні

Учора, 6 грудня, гурт "Антитіла" приїхав до Рівного з концертом. Перед тим відбулась прес-конференцію, на якій хлопці розповіли про своє ставлення до Майдану і загалом про ситуацію в Україні.
Гурт "АнтитілА" у складний для держави час вирішив не зупиняти гастролі, а навпаки, до останньої можливої секунди вести творчу діяльність. Прийнято рішення кожен концерт на сході, півдні і півночі України супроводжувати прес-конференцією з метою донести головний меседж: "Україна - мирна держава, її народ – об’єднаний і толерантний, не залежно від мови і віросповідання!"

"Віримо, що в такий непростий час зможемо по максимуму виконати об’єднувальну і миротворчу функції, які, переконані, є обов’язковими для виконання усіма публічними людьми сьогодні!", - кажуть хлопці.



Фото з Концерту гурту "Антитіла" у Рівному 6.03.2014

Хлопці розповіли, що готові захищати країну, при потребі, наприклад Сергій Вусик уже отримав повістку і відмітився у військкоматі. Виконавці не уникають відповідальності.

"Усвідомлюємо, що може настати момент, коли потрібно буде перервати творчу діяльність та піти на війну. Ми і наші сім’ї морально і матеріально готові до того, але звичайно, сподіваємося, що все вирішиться мирним шляхом", - каже Тарас Тополя.



Також "Антитіла" заклилкали не бути байдужими, адже зараз йде інформаційна війна, в якій, на думку музикантів, Україна поки що програє. Тому потрібно кожному українцю активно говорити про ту ситуацію, яка є, доносити інформацію всюди, де тільки можливо - в інтернеті та в особистому спілкуванні з друзями.




Драйвовий гурт "Антитіла" виступив у Рівному


Ще однією проблемою гурт вважає те, що багато людей як в Укаїні, так і в Росії не хочуть, чи не можуть аналізувати, тому сприймають за істину те, що бачать по телевізору. А це не завжди відповідає реальності, тому виникає агресія з обох сторін.

Як істинні музиканти хлопці вважають, що найбільше, що вони можуть зараз зробити, - це підтримувати українців своїми піснями.

Активну підтримку Євромайдану хлопці висловили ще в листопаді, презентувавши на Майдані у Києві пісню "Незалежні", в якій звучить заклик не здаватися та йти до кінця. Основний меседж пісні - слова "Я залишаюсь - я не зламаюсь". І ще одну із своїх пісень вони присвятили героям Майдану - це пісня "Над полюсами".

"Антитіла" вважають, що щастя - це сходинки і постійний рух. Якщо ти споживаєш щастя, то ти зобов'язаний його і виробляти". Тому кожен з нас повинен продукувати щастя, і тоді сам буде щасливим.





На правах реклами