Ми у Facebook
07.03.2014, 12:27

Рівнерада прийняла звернення до депутатів південно-східних областей [+Фото]

Під час сесії Рівненської міської ради 6 березня депутати прийняли звернення на підтримку цілісності України. Депутати Рівнеради звернулися до депутатів місцевих рад та громадян України - мешканців південно-східних областей.
Звернення до депутатів міських рад та громадян України-мешканців Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Миколаївської, Херсонської, Одеської областей, АР Крим та Севастополя

Шановні співвітчизники!

Звертаємось до Вас, як до представників єдиного українського народу. Ми глибоко стурбовані закликами щодо розмежування території України, федералізації, які лунають від недалекоглядних політиків.

Костопільські підприємці звинувачують депутата Рівненської обласної ради у брехні [+Відео]


Майдан не є забаганкою "західняків", міфічних "бандерівців". Майдан відбувся через нездатність влади ліквідувати корупцію, вийти з економічної кризи, знищити безкарність та свавілля у правоохоронних структурах та органах судочинства. Ми знаємо, що ця влада обрана в більшості саме вами, але визнаємо право кожного на помилку.

Крім того, у зверненні депутати запрошують усіх бажаючих до нашого міста, готові ознайомити з нашою культурою та історією нашого міста.

Рівненський нардеп закликає якомога швидше вступати в НАТО

- На наше переконання, все це доведе, що ми є такими ж українцями як і Ви, з такими ж прагненнями та завданнями.






На правах реклами