Ми у Facebook
07.03.2014, 16:11

Закриття супермаркету "Новус" у Рівному: позиція компанії

Жваве обговорорення та зацікавленість викликала наша публікація щодо рішення Рівнеради про можливість закриття супермаркету "Новус". Представники кампанії передали OGO.ua свою позицію з цього питання.
"Компанія «Новус Україна» - одна з компаній, що веде повністю офіційний та прозорий бізнес, сплачує повністю всі податки як на державному, так і на місцевому рівні, надає всім співробітникам офіційне працевлаштування та офіційну заробітну платню, у тому числі своїм 200 співробітникам NOVUS у місті Рівне, підтримує загальну тенденцію розвитку суспільства, - зазначається в повідомленні компанії, яке отримала редакція.

- ТОВ «Новус Україна» орендує ТЦ за адресою м. Рівне, вул. Черняка, 24 у власника ТЦ - компанії ТОВ « Рос-Груп».

У Рівному закриють супермаркет "Новус"?


ТОВ «Рос-Груп» самостійно прийняло на себе обов’язки сплачувати податки згідно ст. ПКУ 269.1.2 та щорічно подає декларацію про сплату за землю до місцевого податкового органу. ТОВ «Новус Україна» звернулось у компанію ТОВ «Рос-Груп» та отримало копії документів на сплату земельного податку з 2011 року у сумі 13 373,12 грн. за рік. за земельну ділянку під ТЦ. Протягом цього часу ТОВ «Рос-Груп» жодного разу не отримувало від місцевих органів самоврядування жодного листа, претензії чи пропозиції, щодо укладення договору оренди землі.

Але компанія протягом всього цього часу сплачувала всі податки на землю, що рівноцінно укладенню всіх договорів на оренду земельної ділянки.

Зараз, коли компанія має можливість урегулювати це питання, почався процес оновлення всіх документів, необхідних для надання на узгодження.

"Новус" - 29 магазинів по Україні, в тому числі і на Рівненщині

Зі свого боку сподіваємось, що зміни які поступово відбуваються у нашому суспільстві допоможуть нам вести чесний та прозорий бізнес на благо будь-якого з регіонів, де присутня компанія «Новус Україна». А супермаркет NOVUS, який знаходиться на вул. Черняка, 24, у місті Рівному буде і надалі задовольняти покупців свіжим та якісним товаром", - наголошується на завершенні в повідомленні компанії.

Нагадаємо, що під час сесії Рівненської міської ради 6 березня депутати проголосували за припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі на вулиці Черняка, 24, де розташований супермаркет «Новус». Таке рішення депутати мотивували тим, що попередній орендар цієї ділянки банкрут, а новий, супермаркет «Новус», договір оренди землі з містом не укладав.





На правах реклами