Ми у Facebook
08.03.2014, 13:18

Як рівненські політики привітали жінок з 8 березня

Вітання рівненським жінкам від депутатів і посадовців - із перших уст!
Михайло КИРИЛЛОВ,
голова Рівненської обласної ради:


- Ніжні, тендітні, милі жінки! Щиро вітаю зі святом весни - 8 березня. Нехай щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої, весна живе у вашому серці. Мир та злагода зберігаються у душі. А настрій хай забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви!

Центр Рівного вдень 8 березня [+Фото]

Юрій ВОЗНЮК,
народний депутат України:


- Усіх жінок вітаю з прекрасним святом 8 березня. Будьте щасливими, будьте коханими, кохайте та хай кожна мить Вашого життя приносить насолоду та задоволення!! А ми цьому всіляко будемо сприяти)

СМС-привітання з 8 Березня мамам, коханим, колегам [+Відео]

Володимир ХОМКО,
міський голова Рівного:


- Дорогі жінки! Сердечно вітаю всіх вас зі святом весни, любові та краси! Здавна повелося, що жінка в сім’ї – берегиня. Незважаючи на будь-які труднощі, ви народжуєте дітей і кохаєте чоловіків, дбаєте про добробут і красу в своїй оселі. Ви досягаєте професійних висот і надихаєте чоловіків на подвиг. Шукаючи суджених, завмираєте в передчутті щастя. Тож нехай цей весняний день завжди дарує нам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Будьте завжди коханими і кохайте. Зі святом вас, дорогі жінки!

День ангела: календар іменин на 3 - 9 березня

Віталій УНДІР,
перший заступник міського голови Острога:


- Дорогі жінки! Вітаю зі святом! Бажаю мирного неба над головою!!!





На правах реклами