Ми у Facebook
08.03.2014, 15:30

Українські військові у Криму отримали продукти від фермерів Рівненщини

25 тонн продуктів, які зібрали для українських військовослужбовців у Криму фермери Рівненщини, дістались місця призначення.
"Друзі, з неймовірною радістю і сьозами на очах повідомляю вам що зібрані нашими фермерами "злими бандерівцями" продукти - 25 тонн - дістались хоч і з перешкодами до морпєхів в Євпаторії, - розповіла у Facebook ведуча радіо "Трек" Оксана Юрченко. - Два відчайдухи-водії партизанськими стежками провели свій вантаж на свій страх і ризик, обманюючи блокпости і вигадуючи різні легенди (до військових би груз не пустили, ясна річ) - продукти вививантажують наші військові. Ви не уявляєте їхньої радості (їжі в них залишилось дуже мало), а особливо їх потішила наша підтримка. Слава Героям!!!"

Рівненщина безкоштовно прийме на навчання учнів з Криму [Фото+Відео]

Оксана Юрченко додала: "Коли голова обласної спілки фермерів та приватних землевласників дозвонився до начальника цієї частини і привітався до нього "Слава Україні" - той відповів - "Героям Слава" і від вдячності і розчулення ледь не плакав..."

Рівненський журналіст - про "кримських бандерівців"

Нагадаємо, що ініціатором акції щодо надання допомоги військовим, які демонструють незламність духу, вірність присязі та українському народу, виступив голова Рівненської обласної асоціації фермерів та приватних землевласників Дмитро Українець.

Фото з сайту vse.rv.ua





На правах реклами