Ми у Facebook
08.03.2014, 22:13

Головний міліціонер Рівненщини: "Звертаюся до озброєного угрупування припинити тероризувати громаду області"

Начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області оприлюднив заяву, в якій вимагає від неназваного "озброєного угрупування" добровільно здати вогнепальну зброю.
"На сьогоднішній день в області склалася важка криміногенна ситуація, відбуваються протистояння між організованим озброєним вогнепальною зброєю угрупуванням та мною, начальником Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області В’ячеславом Чайкою, - зазначається в заяві, яку поширила прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода". - Після проведення консультацій із Головою Рівненської обласної державної адміністрації Сергієм Рибачком, з метою убезпечення громади Рівненщини, мною було прийнято рішення про добровільне написання рапорту про відставку з посади начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області. Натомість, я звертаюся до озброєного угрупування, припинити тероризувати громаду області, добровільно здати в органи міліції всю вогнепальну зброю, відповідно до чинного законодавства".

Міліцію Рівненщини очолив "свободівець"

"Уся вогнепальна та будь-яка інша зброя повинна бути здана до 18:00, 9 березня 2014 року, - заявив В'ячеслав Чайка. - На мою думку, такий крок призведе до стабілізації ситуації в Рівненській області. Я готовий надалі служити Народу України".

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок заперечує, що призначить регіоналів і корупціонерів

Нагадаємо, упродовж тижня в Рівному відбувались акції протесту громадських активістів, які вважають, що начальника міліції Рівненщини призначили за "квотним" принципом на користь ВО "Свобода", без узгодження з активістами рівненського Майдану. Про це призначення, зокрема, запланували говорити на Народному вічі на майдані Незалежності у Рівному 9 березня о 13 годині його організатори.

Рівне: на Народному вічі 9 березня обговорюватимуть призначення Рибачка і Чайки





На правах реклами