Ми у Facebook
11.03.2014, 21:44

Українці почали активно розкуповувати БТРи

Жителі України стали значно частіше цікавитися пропозиціями про продаж вживаних бронетранспортерів.

За даними експертів сайту RST.ua за останній місяць кількість бажаючих купити БТР збільшилася у 18 разів, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Пікове значення було зафіксовано 3 березня. При цьому, ще в грудні минулого року попит на бронетранспортери виріс в два рази, а в січні-лютому 2014 року в 7 разів, пише gazeta.ua

У той же час, загальна тенденція вторинного ринку свідчить про зниження попиту на вживані автомобілі на 20-25% при збереженні обсягу пропозицій. Також, за даними експертів, помітно зростає інтерес до обміну одного автомобіля на інший.

Рівненщина: розпочалася перевірка готовності військових частин

В сучасному розумінні перші "БТР" або "бронетранспортери" з'явилися під час першої світової війни як засіб транспортування піхотинців. Через століття основне призначення цих машин не змінилося - доставка особового складу, матеріальних речей, евакуація поранених.

Рівненські медики до колег з Росії: "Давайте сделаем все от нас зависящее, чтобы не допустить братоубийственной войны"

Також існують цивільні версії БТР, які використовуються в рятувальних цілях у важкопрохідних місцях, при ліквідації пожеж. Бронетранспортер може бути оснащений як колісними, так і гусеничних шасі залежно від умов експлуатації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ