Ми у Facebook
11.03.2014, 22:24

У півтора року хлопчик пережив дві клінічні смерті

Двійнята 14-річні Олександр та Іван Щукліни із Запоріжжя народилися без імунітету. Що чотири тижні проходять курс лікування. Один коштує близько 40 тис. грн. Гроші на банківський рахунок надсилає невідомий.

— Если бы не этот незнакомец, моих детей уже не было б, — говорить 48-річна Галина Щукліна.

Вона всиновила Олександра та Івана, коли їм було по 10 місяців. У 1,5 року Олександр пережив дві клінічні смерті. Братам поставили діагноз дитячий церебральний параліч.

У Міхаеля Шумахера з'явилися перші ознаки видужування


— В 3 роки сказали, що хвороба Брутона. У гені нема клітин, які відповідають за імунітет, — продовжує Галина Георгіївна. — Про нас писали газети, передавали в теленовинах. В Америці створили спеціальний фонд, куди люди надсилали кошти. Якось 2006-го мій телефон задзвенів. Почула голос чоловіка років 40. Не представився. Сказав: що у вас там таке, що постійно збираєте гроші? Розповіла про хворобу. Він нічого не відповів, поклав слухавку. Номер не зберегла. Через якийсь час посередник між мною і фондом сказав, щоб не переживала — на кожен сеанс лікування від невідомого чоловіка будуть приходити кошти.

Галина Щукліна намагалася розшукати спонсора через посередника у фонді.

— Та він відмовився називатися, тільки передав слова: нехай просто буде хорошою матір'ю. Багато разів прокручувала варіанти, хто б це міг бути. Точно не родичі хлопців, бо їх знайшли самих у розтрощеній хаті в якомусь селі. Може, це людина, яка сама пережила хворобу. Або дуже віруюча. Переживаю, якщо це якийсь бізнесмен, через події в країні ще матиме фінансові проблеми. Тоді хто знає, як житимуть хлопці.

Рівняни, впізнайте себе на портреті молодого Шевченка!

Жінка за професією швачка. Зараз безробітна, тому що доглядає за дітьми цілодобово. Чоловік пішов, коли синам було по 3 роки.

— Діагноз такий, що чіпляються всі хвороби. Недавно Ваня тицьнув у Сашу ручкою, рана гнила кілька місяців, довелося розрізати. Коли кусають комарі, відбувається те саме. Раз Ваню поклали на чужу постіль, то мучилися кілька місяців з лишаями. Також погано чують. Постійно нападають бронхіт, отит, алергії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ