Ми у Facebook
11.03.2014, 22:08

Рівненський нардеп підготував звіт про свою роботу за рік

Народний депутат від Рівненщини Юрій Вознюк підготував звіт за рік своєї роботи. З 10 березня звіт поширюють у чотирьох районах округу №153 – Рівненському, Острозькому, Корецькому, Гощанському та частині міста Рівне.
Нардеп Юрій Вознюк написав на своїй сторінці у фейсбук, що звітує перед кожним виборцем свого округу. Та додав посилання на свій звіт роботи за рік в електронному варіанті.

Зараз звіт народного депутата поширюють по виборчому округу №153, а також його можна знайти у громадських приймальнях Юрія Вознюка.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

- Підсумки своєї депутатської роботи за перший рік Юрій Володимирович підготував ще в грудні минулого року. Проте у зв’язку з бурхливими подіями, які охопили нашу країну в останні чотири місяці, всі сили були зосереджені на головній площі України – майдані Незалежності. Тому, відповідно, і звіт довелося відкласти, - повідомляє офіційний сайт нардепа.

Здолбунівську райдержадміністрацію очолить 27-річний свободівець із Рівного

– Для мене звіт народного депутата – це не просто формальність, не галочка в заліковій книжці. Ще з часів Рівненської міської ради я звітував перед своїми виборцями за пророблену роботу, - зазначив Юрій Вознюк.

Усі бажаючі можуть ознайомитися зі звітом нардепа на його офіційному сайті - voznyuk.info





На правах реклами