Ми у Facebook
11.03.2014, 23:02

Майбутній керівник Здолбунівщини жодного разу не був помічений у костюмі [+Фото]

Журналісти зібрали досьє на імовірного голову Здолбунівської райдержадміністрації.
Як уже повідомляв портал OGO.ua, головою Здолбунівської райдержадміністрації імовірно буде призначений 27-річний "свободівець" Олександр Бухало.

Здолбунівську райдержадміністрацію очолить 27-річний свободівець із Рівного

"Патріот, активний депутат, житель м.Рівне, без управлінського досвіду та базової економічної, юридичної чи менеджерської освіти, має підтримку опозиційних партій району, 27 років, член партії “Свобода”, у корупційних зв’язках не помічений", - резюмували "міні-досьє" на майбутнього очільника свого району журналісти інтернет-видання Здолбунів CITY.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

"Саме Олександр Бухало був тим депутатом, який оголосив про те, щоб поставити питання недовіри попереднього голови РДА Віталію Шулю", - пише видання. І додає: "Олександр Бухало гострий на слово, запальний, вносить багато пропозицій на сесіях, особливо щодо політичних питань. Реагує на звернення жителів, тому часто можна чути озвучені ним і депутатські запити, зокрема про ремонт мосту в с.Дермань Другий і інформацію про зустрічі із наприклад, працівниками заводу, яким заборгували зарплату за багато місяців. До своїх заслуг Олександр Бухало відносить захист майданчиків ДЮСШ на яких планували створити футбольну приватну Академію... Жодного разу не був помічений у костюмі:)"

Рівненський нардеп підготував звіт про свою роботу за рік

Зазначимо, що нещодавно ровесник Олександра Бухала очолив районну раду в Рівненському районі - головою Рівненської райради був обраний 27-річний Володимир Пилипчук, помічник народного депутата Юрія Вознюка.

Олег Осуховський - про ситуацію в Україні: ВІДЕО

До слова, 12 березня голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок має представити у Рівному двох кандидатів на посади своїх заступників.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ