Ми у Facebook
12.03.2014, 08:05

Сьогодні у Рівному відбудуться обласні змагання з початкового технічного моделювання

Сьогодні, 12 березня,відбудуться обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.
Змагання з початкового технічного моделювання проводяться на визначення особисто-командної першості в 4 етапи: виконання композиції за допомогою об’ємних геометричних фігур, виготовлення моделі транспортної техніки, виготовлення моделі планера та участь у змаганнях на точність польоту, теоретичний залік.

На виконання цих завдань кожному учаснику надаються розгортки геометричних фігур, які потрібно вирізати та склеїти. Учасник створює композицію з готових фігур (склеїти фігури між собою) за власним задумом, використовуючи необхідні фігури (призма, куб, піраміда, конус, паралелепіпед).

Виготовляють також модель планера з фюзеляжем-рейкою за заданою схемою і шаблонами та модель транспортної техніки за кресленнями і малюнком загального вигляду, оформленого за власним задумом. Змагання на точність польоту виготовленого планера проводяться у закритому приміщенні зі стартової лінії в стоячому положенні з руки. Точність польоту визначається за максимальною кількістю метрів, які пролетів планер, за умови його польоту в межах заданого коридору (траєкторії польоту).

Командна першість визначається за сумою місць, зайнятих членами команд в усіх етапах змагань.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 12 березня о 10 год. за адресою: вул. Ст. Бандери, 39-а, м. Рівне.

Координати оргкомітету: телефон 26-58-56, 22-34-77.





На правах реклами