Ми у Facebook
12.03.2014, 12:45

Рівненщина: головою Острозької райдержадміністрації стане викладач Острозької академії [+Фото]

Стало відомо ім'я претендента на посаду голови райдержадміністрації ще одного району Рівненщини - Острозького.
У четвер, 13 березня, о 16 годині на майдані Незалежності Острога кандидатуру на посаду нового очільника району має затвердити Народне віче. На посаду голови Острозької райдержадміністрації висунули активного учасника Євромайдану в Острозі, викладачі Національного університету "Острозька академія" Юрія Олексійчука.

Рівненщина: крісла Губанова і Сад займе "свободівець" [+Фото]

Дізнайомся більше про кандидата!

Олексійчук Юрій Володимирович народився 23 серпня 1982 року в селі Буща Здолбунівського району Рівненської області в сім’ї вчителя Олексійчука Володимира Степановича та виховательки Олексійчук Людмили Іванівни. З вересня 1988 року по травень 1999 року навчався в Бущанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яку закінчив з відзнакою “За особливі успіхи у навчанні”. 1 вересня 1999 року був зарахований студентом денної форми навчання гуманітарного факультету Острозької академії Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Рівненщина: новий заступник Сергія Рибачка - із Острога [+Фото]

Після закінчення навчання на факультеті романо-германських мов Національного університету “Острозька академія” у 2005 році отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Мова та література (англійська, німецька)” та здобув кваліфікацію магістра філології. За період навчання був членом студентської ради факультету іноземної філології після його формування. У вересні 2001 року разом з іншими студентами університету Острозька академія заснував академічну англомовну студентську газету “The Spokesman”, з вересня 2001 року по серпень 2002 року виконував обов’язки технічного редактора газети. З травня по серпень 2002 року виконував обов’язки верстальника-дизайнера в Редакційно-видавничому комплексі Національного університету “Острозька академія”. З 21 серпня 2002 року по 21 лютого 2003 року брав участь у міжнародній молодіжній волонтерської програмі обміну “Канада-Світ-Молодь”. В період з 21 серпня по 21 листопада перебував в Канаді (містечко Медоу Лейк, провінція Саскачеван) в рамках участі в програмі.

Заступник голови Рівненської ОДА розповів про бізнес, авто і годинник

В лютому-березні 2003 року займався комп’ютерним дизайном і версткою на громадських засадах на приватному підприємстві дизайну “Студія D”. З липня по серпень 2003 року працював художником-дизайнером на спільному чесько-українському підприємстві “PST Україна” (м.Рівне) після чого продовжив свою трудову діяльність на аналогічній посаді в ТзОВ “Острозька друкарня” (м.Острог) до середини грудня 2003 року. З 15 грудня 2003 року по 1 вересня 2005 року працював у Редакційно-видавничому комплексі Національного університету “Острозька академія” на посаді фахівця Редакційно-видавничого відділу, а згодом на посаді оператора ЕОМ. З 1 вересня 2005 року працює викладачем факультету романо-германських мов Національного університету “Острозька академія”. Здобувач кафедри лінгвістики факультету романо-германських мов. Тема дисертації: “Лексико-семантичні особливості блогосфери в англійській мові”. Науковий керівник: доктор філософії, кандидат філологічних наук, професор Альбертського університету (Канада) Полковський Валерій Полікарпович.

Володіє, крім української та російської, англійською та німецькою мовами, французькою та польською зі словником. Депутат Острозької районної ради п’ятого скликання (2006-2011 рр.). Одружений. Дружина – Олексійчук Катерина Олександрівна, має сина Станіслава.

Біографічна довідка - з особистого блогу Юрія Олексійчука





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ