Ми у Facebook
14.03.2014, 13:10

Рівненська область приєдналася до акції "Україна піднімає прапори"

Величезний прапор майорить біля приміщення облдержадміністрації у Рівному. Також до акції приєднається кожен район Рівненської області.
7 березня в Україні стартувала безстрокова акція «Україна піднімає прапори». Вона стане відповіддю тому триколірному безглуздю, яку твориться сьогодні на Півдні та Сході країни.

Рівняни об'єднаються у "Живий міст" задля миру в Україні та єдності країни



З метою підтримки ініційованої низкою громадських організацій безстрокової акції "Єдина країна. Едина страна", протидії сепаратизму, засвідчення єдності та консолідації народу України в гострий історичний момент, Рівненська обласна державна адміністрація, з особистої ініціативи голови Сергія Рибачка, рекомендувала встановити максимальну кількість наявних та додатково виготовлених державних прапорів України на будівлях, територіях адміністративних установ, організацій, підприємств, сприяти їх широкому використанню громадянами. Про це OGO.ua повідомили у прес-відділі РОДА.

Відповідне розпорядження передали у Районні державні адміністрації, міським головам міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації, структурним підрозділам апарату облдержадміністрації та територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.








На правах реклами