Ми у Facebook
14.03.2014, 15:11

Відпочинок весна-2014: куди рівнянам пропонують поїхати у відпустку

Попри усталену думку, що пора відпусток - це літо, добре відпочити можна в будь-яку пору року. А відпочинок навесні має ще й безліч переваг.
По-перше, вже тепло, але немає виснажливої спеки. По-друге, весняний відпочинок обходиться на третину дешевше серпневого. По-третє, кількість відпочиваючих невелика, тому організація весняного відпочинку (черги в кафе та ресторани, музеї та галереї, лежак на пляжі тощо) не створить проблем.

Якщо перед вами постало питання, де відпочити навесні, довго шукати відповіді не доведеться. Програма весняного відпочинку може бути дуже різноманітною і насиченою.

Це найкращий час для екскурсійних турів: вітчизняні і європейські міста у смарагдовій зелені - видовище, яке вразить будь-кого. Наприклад, дуже популярними навесні є екскурсійні тури до чарівного Кракова: Королівське місто Краків, "Вихідні у Кракові"



У південних країнах Європи вже значно тепліше, ніж у нас, тому там чудовий відпочинок на морі навесні. Популярною у цьому напрямку є Болгарія.



Ну і, звичайно, не забуваймо про такі країни, як ОАЕ, Шрі Ланка, Шарм-ель-Шейх та Греція.

Плануючи пляжний відпочинок навесні, радимо заздалегідь дізнатися про кліматичні умови обраного місця відпочинку, тому що в цю пору року погода може бути дуже оманливою. Якщо ви будете проводити відпустку з дітьми, подбайте, щоб місця весняного відпочинку мали аквапарки, атракціони, казкові парки для малюків.

І обов'язково візьміть з собою фотоапарат або відеокамеру, щоб презентація весняного відпочинку вашої родини мала успіх у знайомих і родичів.





На правах реклами