Ми у Facebook
14.03.2014, 14:14

Рівненські психологи об’єдналися у психологічну службу Майдану [+Відео]

Рівненські психологи об’єднались у психологічну службу Майдану. Вони надають безкоштовну психологічну допомогу учасникам бойових дій на столичному майдані, їх друзям, свідкам та усім тим, хто шукає пораду як пережити кризу, яка нині панує в країні.
За словами психолога Іванни Бояківської, люди все частіше почали звертатися до неї з питанням як переконати своїх друзів та родичів з Росії, що жителі Західної України не фашисти. Адже останні нині з ними не бажають більше спілкуватись та переривають усі контакти.

У Рівному буде пам'ятник "Небесній сотні"

Іванна Бояківська, психолог, психотерапевт:

- Щоб не потрапити в таку пастку, важливо зрозуміти одну річ: ті люди мають право так думати. Потрібно дозволити так думати, звісно, ми знаємо, яка насправді правда, але потрібно дозволити їм так думати на певний період часу. Не ставте собі за мету переконати їх в протилежному. Адже тут ви потрапляєте у пастку і стаєте тим, хто нав’язує свою думку. Дозвольте їм думати так, як вони хочуть. Адже вони знаходяться у відповідному соціальному та інформаційному середовищі і не можуть змінити свою точку зору через один діалог чи повідомлення.

ВІДЕО ПОРАДИ ПСИХОЛОГА ІВАННИ БОЯКІВСЬКОЇ





На правах реклами