Ми у Facebook
15.03.2014, 12:20

Чому в Рівному не змогли придбати нові сміттєвози?

Два сміттєвози планувала придбати влада Рівного за кошти з міського бюджету як внесок у статутний фонд комунального автотранспортного підприємства 1728. Але зробити це не вдалося.
- Було проведено тендер, але придбати автомобілі так і не змогли - кошти залишились у казначействі, - повідомила заступник начальника управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Олена Москальчук. - А нині підприємства, які виграли тендер, вже відмовляються продавати місту ці автомобілі, тому що вони за цей час подорожчали.

У Рівному навіть сміттєве підприємство проведе люстрацію

Планувалось, що один новий МАЗ мав замінити два старих. При цьому нові сміттєвози пристосовані під євроконтейнери для сміття, які закупило КАТП-1728 влітку минулого року. Нагадаємо, тоді підприємство придбало сто євробаків ємність 1,1 кубометр кожен.

На рівненське сміттєзвалище возитимуть сміття з Олександрії

Рівненське КАТП-1728 займається вивезенням сміття на території, яку обслуговують два житлово-комунальні підприємства обласного центру - "Перспективне" та "Промислове" (це переважно мікрорайон "Північний"). Відповідний конкурс підприємство виграло на початку 2013 року терміном на 10 років. Конкурентом комунального підприємства на ринку вивезення побутових відходів у Рівному є приватне ТзОВ "Санком-Рівне".

Публічний звіт про виконання бюджету Рівного





На правах реклами