Ми у Facebook
15.03.2014, 22:00

Власника "Рівнеазоту" відпустять під заставу в 125 мільйонів євро

Суд австрійської федеральної землі Відень ухвалив відпустити українського бізнесмена (власника "Рівнеазоту" Дмитра Фірташа під заставу в 125 мільйонів євро на час підготовки екстрадиції до США.
"Справу про екстрадицію відкрито. Через побоювання втечі призначено заставу в 125 мільйонів євро. Крім того, пан Фірташ не зможе покидати Австрію", — повідомив співробітник прес-служби суду Андреас Хаутц.

Власника "Рівнеазоту" Дмитра Фірташа таки заарештували й екстрадують до США

Хаутц пояснив, що зараз Фірташ перебуває під арештом, але його відпустять, якщо буде внесено заставу. Хаутц не зміг сказати, скільки триватимуть слухання у справі про екстрадицію.

Фірташ вкладе мільйони у рівненський палац культури “Хімік” [+Фото]

Фірташ вже подав скаргу на це рішення суду. Її тепер розглядатиме Верховний земельний суд Відня. Дата розгляду наразі не визначена.

У соцмережах обговорюють... вуха Януковича [+Фото]

Як повідомило в четвер Федеральне кримінальне відомство Австрії, українського громадянина, спочатку ідентифікованого як Дмитро Ф., 48 років, затримали в одному з центральних районів Відня Маргаретен у середу ввечері за запитом ФБР. Як йдеться в повідомленні відомства, запит на затримання надійшов з США 2006 року і він пов'язаний зі звинуваченнями у хабарництві та організації злочинного угруповання.

Джерело: rivnepost.rv.ua





На правах реклами