Ми у Facebook
16.03.2014, 08:00

Гороскоп на 16 березня: наближається Повня – будьте обережні!

Можливі бурхливі сплески емоцій, прояви агресії. Одним вдасться домовитися, непогано заробити, швидко реалізувати якийсь зухвалий і сміливий задум. Для інших на першому місці буде безпека, здоров`я, відпочинок.
Астрологічний прогноз: 16 березня 2014, неділя.

15/16 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте/Повня).

Критичний день. Особливо складно буде ввечері, коли на небі з`явиться повний диск місяця і настане повня! Будьте обережні сьогодні, не ризикуйте без потреби!

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Вплив негативних тенденцій буде відчуватися у багатьох сферах життя – недаремно астрологи називають 15-й день Місяця «сатанинським», «днем Гекати», а символами його вважають Змія та Шакала…

Гороскоп на тиждень 10 - 16 березня

Особливо невдячна справа сьогодні – спілкуватися з іншими людьми. Як з близькими та рідними, так і з незнайомими. Навіть дуже зважені та розумні здатні у будь-яку хвилину втратити над собою контроль, зірватися. Що тоді казати про завжди неспокійних, нестриманих, невихованих, нетверезих…

Дуже нелегко буде знайти спільну мову з жінками. Таке враження, що багато з них – зовсім з іншої планети…

Буде важко зосередитися на будь-яких справах. Але варто взяти себе в руки і сконцентруватися на найбільш життєво важливих питаннях.

Одним вдасться до вечора знайти якийсь компроміс, домовитися, непогано заробити, швидко реалізувати якийсь зухвалий і сміливий задум.

Для інших на першому місці – здоров`я. Їм астрологи рекомендують просто спокійно відпочити, усамітнитися, розібратися зі своїми думками, почуттями, навести порядок у шафах, перебрати папірці, викинути зайвий мотлох, зрештою зайнятися собою або зануритися в улюблене хобі, творчість, почитати книгу, послухати гарну музику.

Фото: mshealthy.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами