Ми у Facebook
16.03.2014, 07:40

Новий заступник замість Губанова та Сад в Рівненській ОДА [ДОСЬЄ] [Фото+Відео]

Голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок визначився з кандидатурою заступника з гуманітарних та соціальних питань. Він пропонує на місце Олексія Губанова та Світлани Сад "свободівця" Олександра Савчука.
Голова Рівненської ОДА зауважив, що в новій обласній державній адміністрації буде три заступники, а не чотири. Тому одна людина буде відповідати за дві сфери - гуманітарну та соціальну.

- Олександр Савчук - людина, яка має технічну та юридичну освіту. Я особисто з ним знайомий вже чотири роки, він завжди був у тих місцях, де когось ображали, комусь щось не дозволяли, - розповів Сергій Рибачок. - Олександр завжди відстоював інтереси людей, є ліквідатором аварії на ЧАЕС. Людина знає всю проблематику гуманітарної сфери зсередини.

Рівненщина: крісла Губанова і Сад займе "свободівець" [+Фото]

Сам же Олександр Савчук про себе розповів присутнім на своєму представленні:

- У 1983 році я закінчив Львівський університет інженерів водного господарства, спеціальність "будівництво електростанцій". У 2009 році я закінчив юридичний факультет у Вінниці. Також був ліквідатором аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Певний час працював у банківській системі, після того створив один з перших в Україні бізнес-центрів. В свій час фінська компанія визнала його в 30 найсильніших потужних підприємств. На початку 1987 року був призваний через військкомат до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Після всіх перепитій, що відбулися, я тривалий час серйозно хворів і мусив покинути бізнес.

Представлення заступників голови Рівненської ОДА (ФОТОГАЛЕРЕЯ)

- Але для того, щоб прогодувати родину, я був змушений стати підприємцем. У 2010 році вступив у партію "Свобода", розпочав свою роботу з посади керівника громадських приймалень партії "Свобода". Після того - керівник громадських приймалень народного депутата, державний службовець.






На правах реклами