Ми у Facebook
16.03.2014, 06:24

Рівненські водії, будьте обережні - погода погіршується [+ПОРАДИ]

За інформацією Гідрометцентру, 16 березня очікується погіршення погодних умов.
На більшій частині території України дощ та мокрий сніг (вдень в Карпатах та на Закарпатті місцями сильні опади переважно у вигляді мокрого снігу та снігу), в горах хуртовини; в Україні окремі грози, пориви вітру 15-20 м/с, в західних областях, Криму та Приазов'ї місцями 25-28 м/с, в Карпатах до 30 м/с; зниження денної температури до 2-7° тепла, в південній частині до 8-13°. Місцями тумани, видимість 200-500 м.

Погода у Рівному: вітер ламає дерева [+Фото]

На Рівненщині, за повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 16 березня невеликі опади, подекуди і з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12м/с. Температура повітря вночі від -2ºС до +3ºС, вдень +4..+9ºС. Атмосферний тиск буде слабо рости.

У Рівному на проїжджу частину впав кран [Фото+Відео]

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України нагадує водіям, що під час руху в умовах недостатньої видимості потрібно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. При попаданні в смугу туману водіям необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.

Коли рівнянам варто "перевзувати" свої авто? [+ПОРАДИ]

Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ