Ми у Facebook
18.03.2014, 07:39

У Рівному вчителів зібрали на ярмарок

17 березня у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася творча зустріч за підсумками одинадцятого обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості.
Як повідомляє веб-сайт РОІППО, мета конкурсу-ярмарку – представлення напрацювань педагогічних працівників, пропаганда їх творчих досягнень у навчально-виховному процесі, управлінській і науково-методичній діяльності. Цьогоріч конкурс-ярмарок проходив у таких номінаціях: «Управління освітою», «Методична робота з педагогічними кадрами», «Робота з обдарованими учнями», «Виховна робота», «Позашкільна освіта», «Українська мова та література», «Іноземна мова», «Світова література та російська мова», «Історія», «Основи правознавства». На другий тур конкурсу-ярмарку було подано 581 методичну розробку в десяти номінаціях з усіх районів і міст області, загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування. Експертні комісії відзначили 84 роботи, автори яких продемонстрували актуальність та оригінальність педагогічних ідей, інноваційність поданих на обласний конкурс-ярмарок розробок.

Весняні канікули у школах Рівного розпочнуться вже наступного тижня

До слова, цьогоріч на ІІ тур обласного конкурсу-ярмарку представлено найбільшу кількість робіт за всі роки його проведення.

Коли у школах Рівного пролунає останній дзвоник?

Завершився ХІ обласний конкурс-ярмарок педагогічної творчості презентацією результатів головами експертних комісій і майстер-класами переможців у кожній номінації.





На правах реклами