Ми у Facebook
18.03.2014, 15:07

Фрі-файтери з усієї країни зберуться у Тернополі

Саме у цьому місті 22 та 23 березня відбудеться фінал кубка України з фрі-файту. Головне завдання спортсменів – продемонструвати, що усі мешканці нашої країни разом, не зважаючи на те, хто з якого регіону.
Змагання відбудуться у НК "Бомба".

Як повідомляють організатори, одразу по завершенні кубка в Тернополі відбудеться НТЗ Збірної команди України до участі в чемпіонаті Світу, і Федерація докладає зараз максимум зусиль, щоб всі спортсмени збірної — з Луганська, Сум, Дніпропетровська, Харкова, Полтави, Києва та області, Миколаєва, Одеси, Кіровограда поряд з спортсменами Західної України тренувалися пліч-о-пліч і відчували, що всі ми — одна єдина країна.

На жаль, не все у наших силах, і не все вже зараз вдається. Бо ворог у нас — надпотужний. І цей ворог — це лінь, страх і абсолютне небажання брати відповідальність за свою долю і за долю країни на себе. Але керівництво Федерації чітко розуміє, що саме наші спортсмени - це частинка майбутньої України. І ми закликали і закликаємо — хлопці, саме ви - господарі на цій землі. І коли ви збираєтесь купи, то ви збираєтесь лише для того, щоб разом подумати — як вам краще на ній господарювати. Як зв’язати економіку сходу і заходу в єдиний потужний кулак, щоб це дало ефект зібрання критичних мас. Але не критичних мас атомного вибуху, а мирного атому, що рухає електростанціями, вірять організатори змагань.

Думайте, мрійте, ви — Воїни, ви — опора цієї країни, немає в неї кращих, ніж ви. Вам немає чого ділити в цій країні, крім дівчат. Але в цьому питанні не хвилюйтеся - наша країна настільки багатюща на красу, що на вас усіх вистачить. А ми вже намагатимемось зробити все від нас належне, щоб ви відповідали рівню наших дівчат, повідомили представники Федерації.

За матеріалами galsports.com

Довідка:

Фрі-файт (англ. Free-fight — «Вільний бій») — це змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств. Фрі-файт поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку. За рахунок широкого діапазону дозволених технічних прийомів, фрі-файт дає можливість розвивати високу динаміку поєдинків. Підготовка спортсменів до змагань за системою фрі-файту — комплексна і включає в себе різноманітні техніки для відновлення та забезпечення нормальної діяльності всіх процесів в організмі.





На правах реклами