Ми у Facebook
19.03.2014, 15:14

У Рівному чоловік лишив 100 квартир без газу

А все тому, що рівнянин вирішив самотужки полагодити газову колонку.
18 березня мешканці ста квартир будинку 7, що на вулиці Князя Романа у Рівному, залишились без газопостачання. Це трапилося через те, що їхній сусід розпочав самостійно лагодити газову колонку і переплутав шланги для газу і води. Як результат, у газові прилади 20-ти квартир поступила вода.

Ситуація трапилася вчора близько обіду. До 19 години газовики займалися ліквідацією її наслідків. Сьогодні аварійно-відновлювальні роботи тривають, повідомила OGO.ua спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Вікторія Левчук.

За словами начальника аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Рівнегаз» Вадима Кристинського, вода, яка потрапила у систему газопостачання, залила газовий колектор будинку і вивела із ладу лічильники та газові прилади у 20-ти квартирах.

«Рівнегаз» безкоштовно встановлює лічильники

Наразі фахівці встановлюють суму завданих збитків, відшкодування яких ляже на плечі винуватця інциденту. Варто зауважити, що у ПАТ «Рівнегаз» ремонт існуючої неполадки колонки обійшовся б чоловіку в середньому у 200 грн.

ПАТ «Рівнегаз» вкотре наголошує, що встановлювати, переносити, замінювати чи ремонтувати газові прилади мають право лише спеціалісти із відповідною кваліфікацією та дозволом на виконання газонебезпечних робіт.

У випадку несправності газових приладів або потребі їх встановлення, звертайтесь до ПАТ «Рівнегаз» за тел. 15-84. Черговий диспетчер оформить заявку і погодить зручні для вас дату та час візиту майстра.

У разі виникнення аварійної ситуації, пов’язаної із використанням газу у побуті, телефонуйте 104. Аварійні виклики обслуговуються цілодобово і безкоштовно.





На правах реклами