Ми у Facebook
20.03.2014, 11:22

Представники рівненського Автомайдану запрошують за круглий стіл перевізників та ДАІ [+Відео]

У середу, 19 березня, представники рівненського Автомайдану організували брифінг, на якому запросили до діалогу перевізників та рівненську Державтоінспекцію.
Представники рівненського Автомайдану відкриті до співпраці, та готові працювати над своїми помилками, про це вони заявили на брифінгу, 19 березня.



У Рівному відбудеться презентація "Сили людей"

- Нашою метою є допомогти ДАІ та ППС, виявляти та ліквідовувати потенційно небезпечних людей, що ми і не раз робили. Ми не є голослівними, кожне наше слово підтверджене конкретними відео- та фотофактами, - каже представник організації Юрій Мордивинник. - А ще, відповідаючи на вчорашні закиди про нашу неправомірну діяльність, хочу сказати, що ми офіційно зареєстрована громадська організація, яка має і статут і печатку.

Досить часто правоохоронці самі звертаються за допомогою до автомайданівців, про один із недавніх таких випадків розповів Юрій Компанець:

- Нещодавно до нас звернулися пресдтавники ДАІ та попросили допомоги, адже не могли справитися з групою нетверезих молодих людей.



Люстраційний комітет Рівненщини змінить площину роботи

Насамкінець автомайданівці закликали до відкритого тристоронього діалогу.
- Ми запрошуємо до відкритого, публічного та конструктивного діалогу всі сторони, які зацікавлені в тому, щоб на дорогах Рівненщини був порядок. Зокрема, до пана Ящука, пана Семенюка, і перевізників, які вчора підтримували Семенюка, - каже представник Автомайдану Дмитро Леонтіюк.








На правах реклами