Ми у Facebook
20.03.2014, 13:02

Робота у Рівному: Кожен третій студент знаходить роботу "по блату"

Зарплата «в конверті», екзамен з купюрою в заліковці, працевлаштування «по блату» — все це давно стало в Україні традицією. А кожен третій офісний співробітник влаштувався на свою першу роботу по знайомству. Яку роботу для студентів пропонують у Рівному?
Згідно з результатами опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, в Україні кожен третій випускник ВНЗ влаштовується на роботу «по блату».

З проблемою працевлаштування рано чи пізно зіштовхується будь-який випускник ВНЗ. Більш підприємливі пошукачі, які вже мають певний досвід роботи, швидше знаходять роботу. Багатьох влаштовують на роботу батьки, знайомі.

У той же час активні та цілеспрямовані студенти мають шанс пройти стажування в міжнародній компанії з подальшим працевлаштуванням. У наші дні програми для роботи з молоддю є в таких міжнародних компаніях, як JTI, Nestle, Philip Morris, Procter & Gamble, Ernst & Young і British American Tobacco.

Рівне: Роботу пропоную

На даний момент сфера агробізнесу - одна з найдинамічніших сфер українського ринку. Постійний розвиток і розширення бізнесу робить агропромисловців одними з головних гравців ринку праці, а стабільність і прибутковість їх справи перетворює їх і в дуже привабливих роботодавців. Користуючись цим, група компаній Ukrlandfarming запустила проект для молодих спеціалістів "УСПІШНИЙ СТАРТ". У рамках проекту учасники пройшли теоретичне навчання із введення в сучасний агробізнес, навчання з розвитку особистісних навичок і професійне навчання на підприємствах Групи.



Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua взимку 2013 року. Загалом було опитано 1678 респондентів.

Яку ж роботу для студентів пропонують у Рівному? Пропонуємо ознайомитись із новими вакансіями для молоді на саті www.torg.ogo.ua.

Пропоную роботу для студенів стаціонару!!!
ВІЗЬМУ НА РОБОТУ МОЛОДИХ ПЕРСПЕКТИВНИХ ЛЮДЕЙ! ХОЧЕТЕ ДІЗНАТИСЬ ПРО МОЖЛИВОСТІ?
Вік: від 18
Тел.:
066...
068...
093...


Робота у Рівному: нові вакансії станом на 7 березня

Продавець в салон мобільного зв'язку
Продавець-консультант цифрової технiки у салон мобiльного зв'язку, з/п висока.
Ціна: 1,800 грн.
Тел.: 096...

Працівники на виробництво
Набираємо працівників на виробництво.
Вік від 20 до 50 років.
Тел.: 40...

Робота у Рівному станом на 18 березня

Менеджер з реклами в торгову фірму
Графік роботи з 8.00-18.00 год.
З-п: 2,500 грн.
Тел.: 098...





На правах реклами