Ми у Facebook
21.03.2014, 08:05

Студентам Рівненщини, які брали участь в Євромайдані, допоможуть на сесіях

charivne.info

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності прийняли рекомендацію щодо спрощення механізму здачі заліків та екзаменів, погашення академічних заборгованостей, які виникли внаслідок активної участі студентської молоді області у Євромайданах.
- Студентам Рівненщини депутати обласної ради дали гарантії щодо спрощення механізму здачі заліків та екзаменів, погашення академічних заборгованостей, які виникли внаслідок активної участі студентської молоді області у Євромайданах, - повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

У рівненському "воднику" призначили проректорів

Таку рекомендацію було прийнято на засіданні постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності, яка відбулась під головуванням Світлани Левицької 20 березня.

Члени депутатської комісії з розумінням поставились до активної громадської позиції студентської молоді, яка пожертвувала процесом навчання заради відстоювання інтересів українського народу, та вирішили звернутися до керівництва вищих навчальних закладів Рівненщини з пропозицією врахувати роль студентства у відстоюванні ідеалів Євромайдану, спростивши процес ліквідації академзаборгованостей для активної молоді.





На правах реклами