Ми у Facebook
21.03.2014, 08:54

Люстраційний комітет у Рівненській області припиняє своє існування?

charivne.info

Після усіх дискусій, які відбувалися у Люстраційному комітеті в Рівненській області він припинив своє існування в такому форматі, в якому він діяв.
Тепер Люстраційний комітет в Рівненській області буде працювати в іншій площині. Комітет функціонуватиме на базі Громадської Ради при Рівненській обласній державній адміністрації.

Люстраційний комітет Рівненщини змінить площину роботи

Створене громадянами Рівненщини неполітичне Громадськоге об’єднання «Люстраційний комітет в Рівненській області» немає перспективи конструктивної, плідної праці в подальшому, згідно розроблених положень та поставлених перед ним цілей та задач, прийнято рішення перевести його роботу в іншу площину на базі Громадської Ради при Рівненській обласній державній адміністрації.

16 березня у Рівному - Народне віче з участю голови облдержадміністрації

- Люстраційний комітет буде працювати згідно Постанови КМУ №996, як один із комітетів Громадської ради при РОДА. В складі комітету буде створена кадрова комісія, яка буде складатись з представників РОДА, ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДСЬКОСТІ ТА ЗМІ. Саме вона буде організовувати прийом, обговорення та вибір кандидатур. Вся діяльність буде висвітлена на сайті ГР, - повідомляє офіційний сайт Громадської ради при Рівненській обласній державній адміністрації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ