Ми у Facebook
21.03.2014, 17:17

Китайські планшети — варті чи ні?

Що б там не казали про китайців, але у працелюбності та методичності у досягненні своєї мети їм не відмовиш.
Спочатку виконуючи замовлення для свого ринку електроніки, потрохи китайські підприємці почали розповсюдження електронних товарів від мобільних та смартфонів до планшетів та GPS-навігаторів, відеорегістраторів та інші пристрої малих розмірів на інші ринки.

Бурхливий ріст та здешевлення сучасних технологій, а також висока конкуренція та вимоги ринку щодо якості товарів примусило китайців виробляти все більш конкурентноспроможну електронну техніку. Деякі бренди вийшли на міжнародні ринок у топових позиціях з продажу своїх смартфонів — це ZTE, Meizu, Xiaomi, OPPO. И с часом, треба відмітити, до лейблу “китайський” стали спокійно відноситися, тому що китайська продукція вищого класу могла змагатися з традиційним лідерами західного ринку, які, до речі, свої виробництва тримають саме у Китаї. Піднебесна змогла зламати деякі стереотипи щодо своєї продукції.

Незважаючи на те, що досі на ринку присутні “ноунейм“ китайські планшети та подібні гаджети, серед них можна знайти дуже гідні та потужні пристрої. На цьому сайті можна вибрати китайські планшети та порівняти їхні специфікації з елітними представниками брендів або з подібними планшетами відомих марок. Зауважимо, що “китайські планшети” - це не синонім “дешеві планшети”. Сучасні моделі китайських планшетів мають якщо не ті ж самі процесори та графіку, що у корейських чи американських планшетів, однак не гірше, це точно. Звертайте увагу на розмір діагоналі та роздільну здатність екрану, а також тип матриці дисплею. Дуже багато зараз моделей, які мають HD-роздільну здатність, а коштують недорого. Так, такий відомий на ринку виробник ноутбуків як Lenovo має дуже широку лінійку від бюджетних (від 1100 гривень) планшетів. Радимо також звернути увагу на бренд Ainol та Pipo, 7-дюймові та 8-ми дюймові моделі яких мають роздільну здатність 1280х800.

А модель Ainol Novo 9 Spark взагалі має роздільну здатність 2048x1536, при цьому діагональ майже 10 дюймів. Коштуватиме такий планшет — від 2143 грн.

Тобто якщо вам необхідно придбати планшет по визначеній ціні, не перевищуючи бюджету, сегмент китайських планшетів до ваших послуг. Якщо ви пильно будете визначати та порівнювати певні характеристики, обов'язково зайдете дуже добротний планшет за гарними специфікаціями, а вартість буде значно нижче, ніж за аналог відомого бренду.

Взагалі кажучи, теперішній ринок китайських планшетів змінився, і значно простіше знайти девайс за низькою ціною й при тому бути впевненим у його якості. Навіщо платити більше, якщо рівні стандартів виросли настільки, що неякісна продукція виштовхнута конкуренцією, тому щоб купити відвертий “некондішн” китайського виробництва — треба постаратися.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ