Ми у Facebook
22.03.2014, 09:19

Яке місто Рівненщини визнали найкращим?

На Рівненщині завершився ІІ етап конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку". Яке місто Рівненщини стало переможцем та отримає грошовий приз?
Щороку міською інспекцією з благоустрою міськвиконкому проводиться робота щодо підготовки необхідних матеріалів для участі у щорічного Всеукраїнського конкурсі "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку".

Протягом трьох років місто Острог посідає призове друге місце та отримує грошові премії, які спрямовуються на покращення у сфері благоустрою.

Рівненщина увійшла в ТОП-30 забутих Богом місць [+Фото]


- В поточному році, за підсумками ІІ етапу Конкурсу, місто Острог визнано переможцем за четвертою категорією населених пунктів Рівненської області із врученням премії в сумі 20 тисяч гривень (розпорядження голови облдержадміністрації № 72 від 25.02.2014), - повідомляє прес-служба Острозької міської ради.

Жителі Рівненщини готові прийняти у свої домівки біженців з Криму

17 березня матеріали м. Острог були подані в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на розгляд всеукраїнської конкурсної комісії для підбиття підсумків ІІІ етапу Конкурсу.





На правах реклами