Ми у Facebook
23.03.2014, 06:27

Київський Майдан 22 березня: непідробні емоції рівнянки [+Фото]

Люди, які побували на Майдані у Києві, за місяць після кривавих подій, не приховують свої емоції та діляться враженнями та свіжими світлинами.
Багато українців, які не байдужі до свого народу та шанують пам'ять героїв Небесної Сотні, вважають своїм обов'язком відвідати Майдан. Люди хочуть пройтися вулицями, де ще місяць тому відбувалися криваві події та вшанувати пам'ять героїв Майдану, які відстоювали майбутнє кожного з нас.

Побувавши на Майдані, люди діляться своїми враженнями та світлинами з Майдану. Так, випускниця "Острозької академії" Оксана Веремчук про відвідування Майдану написала так:

"Мрія здійснилась. Я потрапила на Майдан.Проплакалась, обійшла барикади які укріплюються, пожала руки людям, якими горжусь. Відчула сміливий бойовий дух і любов до України. Зі сміливістю говорю - цей Майдан я люблю більше ніж той по якому я гуляла пів року тому! Соромно було як турист чи зівака виймати телефон для фото..

Рівненські художники працюють над створенням барельєфу "Небесна сотня" [+Відео]

Бачила сльози на очах у чоловіків що стояли біля місць пам'яті Небесній сотні. І тут я побачила і почула недовіру владі. Сумно нині на Майдані..
Але і трепетно... Молюсь за Україну і героїв! Слава Богу за них! Слава Україні!!!
***
Радила би владі боятися людей і поважати!!!"

Дівчина поділилася світлинами з Майдану:




Політична частина Угоди про асоціацію з ЄС підписана


Фото Oksana Veremchuk з Фейсбук





На правах реклами