Ми у Facebook
23.03.2014, 19:50

Вже понад 100 тисяч гривень пожертвували Рівняни для військових

Жителі Рівненщини пожертвували на потреби військових частин області близько 100 тисяч гривень.

На банківські рахунки військових колективів, які дислокуються на території Рівненської області, а також готівкою жителі Поліського краю пожертвували вже близько 100 тисяч гривень, і ця сума постійно зростає.

Варто зазначити, що суми пожертв різні, від 50 до 25 тисяч гривень. Зокрема, серед меценатів Никитчук О.М., ПрАТ "Речовий ринок", Пошивак Н.Р., Талимончик В.П., ТзОВ ВКФ "ВІСА", Якимець В.І., ФГ "Красива земля", Трофимчук С.П., Парфенюк М.В., Коломис О.Д., Масник Л.Р., Менчинський Р.Г., "Монтаж-Сталь-Проект", Школа-ліцей "Квасилівська НВК", Володимирецька районна рада, Літвинчук А.П., Ничипуренко М.І., Бестюк Ю.М., ТДВ "Рівне фармація", ПМП "Захист", Макеєнко Д.О., УОС "Ода", Євчук В.П., Григорук В.Г., Мельник Ю.В., Дегтяр Р.Я. та багато інших.

Жителі Рівненщини пожертвували понад 40 000 гривень військовослужбовцям

Військовослужбовці вдячні за допомогу і підтримку. Керівники військових колективів зазначають, що зібрані кошти будуть використані на відновлення матеріально-технічного стану військової техніки.

Нагадаємо, що допомогу для матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців та військових частин ви зможете надати, перерахувавши кошти за реквізитами оперативного командування «Північ» Збройних Сил України:

Одержувач: в/ч А0796
Код ЄДРПОУ: 07852893;
Банк: ГУ ДКС України у Рівненській області;
Код банку МФО: 833017;
Реєстраційний рахунок:
31256301202262 — на матеріально-технічне забезпечення військових частин оперативного командування «Північ».

Військовослужбовці Рівненщини допоможуть кримським колегам

У разі бажання юридичних і фізичних осіб здійснювати перерахування коштів безпосередньо військовим частинам та установам пропонується звертатися безпосередньо до командирів (начальників) на місцях.

Передати слова підтримки ви можете, написавши листа на електронну адресу:pressa_pivnich@i.ua з приміткою «Лист підтримки», залишивши коментар або повідомлення на нашій сторінці у соціальній мережі.

За матеріалами прес-центру управління оперативного командування "Північ", Регіональний медіа-центр МО України





На правах реклами