Ми у Facebook
24.03.2014, 09:46

Пожежа у будинку на вулиці Гарній у Рівному

23 березня в чергову службу Головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 5-ти поверхового житлового будинку по вулиці Гарній,10а у Рівному.
Пожежників викликали сусіди, які відчули запах диму. До 5-ти поверхового будинку на вулиці Гарній у Рівному виїхали дві пожежні автоцистерни, автодрабина та оперативно-координаційним центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

На момент прибуття рятувальників з вікна четвертого поверху йшов дим. Вогнеборці намагалися потрапити до квартири, та на заваді їм стали броньовані двері, у зв’язку з тим, що в помешканні де сталася пожежа нікого не було, рятувальники за допомогою автодрабини потрапили в квартиру через вікно та швидко ліквідували загоряння, що виникло в одній із кімнат помешкання.

На Рівненщині у приватному господарстві згоріла жінка

Завдяки пильності сусідів, та оперативним діям рятувальників квартиру вдалося врятувати від знищення полум’ям та не допустити поширення вогню на сусідні помешкання. Внаслідок пожежі ніхто з жителів будинку не постраждав, а матеріальні збитки зведені до мінімуму. Вогонь встиг лише пошкодити ліжко, постіль та стіни в кімнаті квартири. Наразі причина загорання встановлюється.

За інформацією ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ