Ми у Facebook
24.03.2014, 10:41

Подробиці ДТП на Рівненщині: в авто знайшли зброю [+Фото]

Як уже повідомляв OGO.ua, 23 березня близько півночі поблизу міста Сарни сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя трьох людей, ще двоє травмовано.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «MERCEDES-BENZ», 40-річний киянин, рухаючись зі сторони міста Київ в напрямку міста Сарни, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, здійснив наїзд на велосипедиста. Після чого, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся.

У ДТП на Рівненщині загинув водій легковика





У результаті ДТП велосипедист і два пасажири позашляховика, особи яких наразі встановлюються, загинули на місці пригоди. Ще один пасажир «MERCEDES-BENZ» з численними травмами доставлений в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ. Водія автомобіля було госпіталізовано до медичного закладу, під час надання медичної допомоги вон почав стверджувати, що не був за кермом транспортного засобу, а спав. Хто був водієм - він не знає.

На Рівненщині сталася ДТП: загинуло троє людей

Під час огляду автомобіля слідчими було виявлено шість одиниць зброї: два пістолети для відстрілу гумових куль, дві мисливські рушниці, карабін та помпова рушниця. На чотири одиниці зброї дозвіл був відсутній, повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС.

За факту ДТП ведеться слідство, призначено ряд експертиз, за допомогою яких і буде встановлено істинні причини ДТП та хто саме керував транспортним засобом.

Фото: rivnepost.rv.ua





На правах реклами