Ми у Facebook
24.03.2014, 13:19

Мафія у Рівному: відпочинь тілом та душею [Анонс]

Вже у середу, 26 березня, рівняни знову зберуться, щоб пограти у "Мафію". Цього разу мафіозне паті відбудеться у самому центрі Рівного у ресторації "Шкварочка".
Тема зустрічі - "Таїланд". Чому саме така назва? Тому що на кожного учасника вечірки очікує промо-сеанс тайського масажу від салону тайського масажу преміум-класу.

У Рівному виступить неординарний чернівецький фолк-сінгер Саша Буль


І, звичайно, варто пам’ятати про дрес-код, це може бути: капелюх, краватка, перо, сигара, жилетка, костюм, підтяжки.

Організаційний внесок за участь у грі становить 70 грн, за умови, що ви будете мати при собі мінімум один елемент дрес-коду. Для постійних учасників "Мафіозної сім'ї" - вартість 50 грн.

У Рівному виступить автор скандального вірша "Убий пі...са"

Кількість місць обмежена, їх всього 15. Тому не проґавте свою можливість відпочити душею та тілом.
Опис:
На величезне прохання нашої "Мафіозна родини" ми знову буде "мафіювати" в самому серці м.Рівного, ресторації "Шкварочка".

Тема зустрічі: "Тайланд.......? Чому саме таку назву ми вибрали запитаєте Ви? Тому що на кожного учасника даної вечірки очікує промо-сеанс тайського масажу від салону тайського масажу преміум класу "САБАЙ ТАЙ"

Також нагадую що на прохання учасників «Мафіозної сімї» на цьому заході кожен учасник повинен мати мінімум один із елементів дрес-коду «Мафії». Це може бути: шляпа, галстук, перо, сигара, жилетка, костюм, підтяжки. Також якщо у Вас є інші елементи які не ввійшли в цей перелік, прохання писати їх в групі, щоб «сімя» одобрила :)

Організаційний внесок за участь в грі складає -70грн., при умові що ви будете мати при собі мінімум один елемент дрес-коду :)

Для постійних учасників "Мафіозної сімї" - вартість 50грн.

Прохання до всіх бажаючих прийняти участь, визначатись, та реєструватись, та оплачувати внески. Кількість участників всього 15 чоловік

Телефон для реєстрації 067-3621131





На правах реклами