Ми у Facebook
24.03.2014, 17:46

Школярі Рівненщини у суботу писали пробне ЗНО

У пункти пробного тестування у суботу 22 березня з’явилось понад дві тисячі охочих перевірити знання зі шкільних предметів.

Відповісти на тестові запитання учасники мали можливість у 19 пунктах, створених у кожному районі та місті Рівненщини. Найчастіше учні загальноосвітніх навчальних закладів та випускники минулих років, які зареєструвались в листопаді 2013 року обирали серед переліку предметів - українську мову та літературу.

У трійку найпопулярніших шкільних дисциплін під час пробного ЗНО ще увійшла англійська мова та хімія. Зовсім не було охочих відповісти на тестові запитання із іспанської мови.

У Рівному стартувала Всеукраїнська олімпіада з географії


За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, для учнів області пробна перевірка знань – це, в першу чергу, можливість відчути атмосферу «вступної кампанії» та усю відповідальність під час здачі основної сесії ЗНО. Він зазначив, що упродовж написання пробного тестування освітяни не зафіксували жодного порушення з боку абітурієнтів.

У суботу учасники мали можливість перевірити свої знання із шести шкільних предметів. У наступну суботу – 29 березня школярі зможуть пройти тестування ще з п’яти - математики, історії України, біології, географії та світової літератури.

У Рівному в ДАІ студентам розповіли, як здати на права


Усього на Рівненщині 3071 учасник пройде пробне ЗНО, а це майже 30 відсотків від загальної кількості випускників області.





На правах реклами