Ми у Facebook
25.03.2014, 16:35

У Рівному відбудеться брифінг міністра економіки

Завтра, 26 березня, до Рівного приїде міністр економіки України Павло Шеремета.
Міністр економічного розвитку і торгівлі України проведе брифінг в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації. Початок об 11 годині 30 хвилин в кабінеті 201.

Довідка

Павло Михайлович Шеремета (23 травня 1971, Львів) — український менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), президент Київської школи економіки. 27 лютого 2014 року призначений міністром економічного розвитку і торгівлі України.

28 березня 2014 року - останній день сплати платежів

Павло Шеремета отримав диплом MBA в університеті Еморі (Атланта, США), а також диплом спеціаліста з економіки у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Він закінчив програми управлінського розвитку у Гарвардській школі бізнесу, Інституті Стратегії Блакитного Океану в Бізнес-школі INSEAD, Міжнародній Китайсько-Європейській бізнес-школі, а також Центрі розвитку лідерства при Інституті управління імені Джека Уелча. Наразі він навчається на докторській програмі у Школі менеджменту IEDC-Bled (Словенія).


Міністерська робота


Вже 6 березня 2014 року міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета заявив, що витрати усіх міністерств не співмірні з реальним потребами та автопарк міністерства скорочено на 85%; при цьому на кожне міністерство лишили по 1 автівці: «Це не авто конкретно для міністра, це машина, якою буде користуватися саме міністерство».





На правах реклами