Ми у Facebook
26.03.2014, 08:53

Рівненська область: На вокзалі в Здолбунові затримали вбивцю, що перебував у розшуку

На вокзалі на станції Здолбунів співробітниками транспортної міліції затриманий 46-річний чоловік, який знаходився у розшуку за підозрою в скоєнні особливо тяжкого злочину.
При перевірці документів чоловік вирішив скористатись паспортом громадянина України на чуже ім’я, намагаючись ввести працівників міліції в оману та уникнути перевірки. При ретельній перевірці та з’ясуванні всіх обставин було встановлено, що даний чоловік раніше судимий за вчинення злочинів корисливо-насильницького характеру. У лютому його було оголошено в розшук Заводським РВ Дніпродзержинського МУ ГУ МВС як підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України, - зазначив начальник лінійного відділу на станції Здолбунів підполковник міліції Володимир Загорський.

На Рівненщині за спробу вкрасти ресори молодий чоловік може сісти на 6 років

Знаючи про кримінальне переслідування, підозрюваний у вбивстві вирішив сховатися в іншій області, але завдяки оперативникам він був затриманий в місті Здолбунові на залізничному вокзалі, повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Рівненщина: стали відомі нові подробиці страшної аварії, де загинули троє людей

Чоловік затриманий. Найближчим часом підозрюваний буде переданий ініціатору розшуку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ