Ми у Facebook
26.03.2014, 11:32

Рівненщина: у Березному затримали грабіжників

Нещодавно до міліції звернувся 32-річний приватний підприємець з Києва, що з орендованого ним приміщення в Березному викрадено електроінструменти вартістю близько 4000 гривень.

Заявник розповів, що ремонтні роботи в даному приміщенні проводили двоє чоловіків з Дубно, які мали вільний доступ до всіх приміщень.

Рівненщина: автомобіль з'їхав у кювет, двоє людей постраждало

Правоохоронцям вдалося виявити зловмисників, ними виявилися 27-річний Олександр та 25-річний Віталій. Чоловіки розповіли, що після закінчення робочого дня вони прихопили з собою електроінструменти. Чоловіки вирішили продати викрадене в Рівному, і щоб доїхати до обласного центру молодики замовили таксі, за яке розрахувались частиною викрадених інструментів.

Рівненщина: у аварії постраждав водій автомобіля

Наразі повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - зазначив начальник Березнівського РВ УМВС в Рівненській області полковник міліції Олександр Таргоній. – Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.





На правах реклами