Ми у Facebook
27.03.2014, 14:10

Журналіст "ОГО" розповість, як вирішити проблему дитячих майданчиків у Рівному

Дитячі майданчики Рівного - це болюча тема міста. Вся справа в тому, що небагато людей прагнуть побудувати нові майданчики, а старі вже потребують капітального ремонту. А дітям у дворах просто ніде гратися.
Дитячі майданчики, які у Рівному, потребують догляду, ремонту та покращення. Чимало з них уже не придатні для використання, а іноді навіть несуть небезпеку.

Громадські активісти Рівного, за підтримки облради, 29 березня проведуть форум, на якому планується розглянути цілий ряд проблем та напрацювати проекти для їх вирішення. Однією з проблем, винесеною на обговорення, стало питання дитячих майданчиків Рівного.

У Рівному відбудеться Громадський форум


Чи реально у Рівному вирішити проблеми з дитячими майданчиками, перевірить на собі рівненский журналіст Олександр Мельничук.

- Ідея взятися за цей напрямок назрівала давно і підштовхнув мене до неї жахливий стан дитячого майданчика у моєму дворі. З понад 15 дитячих гойдалок, у ньому вцілілих 2-3... Їх роками ніхто не лагодить,
зате ЖЕК щороку ті уламки фарбує. Дітей на цьому майданчику грає набагато більше, ніж тоді, коли я був дитиною, от і виник задум це виправити. Ідеї, як саме це зробити, шукатимемо в процесі роботи.
А майданчик у моєму дворі, сподіваюсь, стане першим відновленим, - розповідає Олександр.

У Рівному почали збирати кошти на ремонт дороги

Також на форумі планують обговорити питання про доречність благодійних внесків у садочках, школах, лікарнях, про отримання якісних житлово-комунальних послуг та про те, як викорінити хабарництво у вузах.





На правах реклами