Ми у Facebook
28.03.2014, 16:35

У Рівному пройде "Година Землі"

У суботу, 29 березня 2014 року о 20:30 проводитиметься Всесвітня кампанія Година Землі. Люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій людей для боротьби зі зміною клімату. Рівняни теж долучаться до цієї акції.
Департамет екології та природних ресурсів Рівненської ОДА звертається до громадян, підприємств та організацій краю долучитись до Години Землі-2014.

"Цим самим Ви допоможете нашій країні у тяжкий для неї час і зробити свій посильний внесок в економію її енерго та природних ресурсів.
Закликаємо 29 березня вимкнути світло в своїх оселях 20:30 хоча б на одну годину задля збереження природи навколо нас" - зазначає в.о. директор департаменту екології та природних ресурсів Олександр Курильчик


У Рівному облаштовують... "камери-моделі"


Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також долучилася до всесвітньої акції. У минулому році Година Землі стала безпрецедентним успіхом - її підтримали 152 країни світу, 7000 міст, з яких 40 - в Україні.


Анонімні наркомани у Рівному


Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це надасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації, збереження природних ресурсів.






На правах реклами