Ми у Facebook
28.03.2014, 14:30

Рівне: у дворах на Ювілейному провокаційні гаражі не будуватимуть

26 березня на під’їздах будинку по вулиці Соборній, 446 несподівано з’явилися оголошення з забороною висаджувати у дворах квіти, бо там будуть металеві гаражі. Міський же голова запевнив - це побутова провокація.
На під’їздах будинку по вулиці Соборній, 446 несподівано з’явилися оголошення наступного змісту:

"УВАГА! В зв’язку з тим, що площа землі впродовж забору не використовується мешканцями будинку, (вона не відноситься до прибудинкової території) просимо на весні не робити поодинокі посадки квітів, котрі не мають естетичного вигляду.

На вказаному місці буде гаражний кооператив зібраний з металево-каркасних конструкцій. Мешканцям будинку (1-4 під’їздів) будуть надаватись пільги при оплаті за користування гаражем".

У Рівному бажаючих працювати на автобусному маршруті №1 немає

Таке повідомлення викликало бурхливе незадоволення та навіть обурення у мешканців будинку. Міський голова вивчив це питання і пояснив, що це банальна "побутова провокація", - пише www.khomko.rv.ua.

- Будь-яких дозволів на зведення на цьому місці гаражів з металево-каркасних конструкцій жодним міським органом не видавалося. Наголошую, що лише місто має право дати дозвіл на забудову, - пояснює ситуацію міський голова Рівного Володимир Хомко.

Підприємство "Рівнеторф" обрало керівника


- Причини появи таких оголошень я тут вбачаю наступні: або це політична провокація з метою чергового збурення мешканців хоч з побутової, але з дуже важливої причини, або це спроба розвідати реакцію мешканців на незаконне встановлення металічних гаражів.





На правах реклами