Ми у Facebook
28.03.2014, 15:11

Майбутній голова Костопільської РДА проходить стажування

Нещодавно голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок оголосив кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій. Так, кандидат на посаду Костопільської РДА Юрій Кузнюк зараз проходить стажування.
Майбутній голова Костопільської РДА задоволений тим, що може пройти таке стажування і увійти в курс справ.

- В загальному, стажування являє собою поступове детальне входження в стан справ, зокрема знайомство із законодавством, роботою апарату, обов’язками голови та заступників, діловодством та ін. Це свого роду перехідний період, під час якого я адаптуюсь та напрацьовую свій план роботи. На рахунок зміни кадрів, я підтримую позицію обласного керівництва – кардинальні зміни у цьому плані не принесуть позитивного результату. Переформатування повинне проходити розумно, поступово і так, щоб не постраждав наш район, - повідомив Юрій Кузнюк сайту kostopilnews.com.

Рівне: у дворах на Ювілейному провокаційні гаражі не будуватимуть


- Звичайно, є й такі кадрові зміни, які не можуть чекати, для прикладу, посаду заступника голови РДА повинна обійняти нова та одночасно професійна людина. Крім того, однією з вимог Майдану була люстрація, – українці з нетерпінням чекають на закон, який дасть вагомі підстави для того, щоб провести очищення влади, адже потрібно розуміти, що голова РДА одноосібно перезавантаження влади в районі не зробить.






На правах реклами