Ми у Facebook
28.03.2014, 20:10

У Рівному відбулася весільна виставка креативного фотомитця [+Фото]

У четвер, 27 березня, в арт-кафе "Salvador Dali" відкрили виставку весільної тематики під назвою Emotional Wedding. Автор світлин – рівненський фотохудожник Тарас Терлецький.
Організатори повідомляли, що "Emotional Wedding" - це нова реальність, це суцільний креатив, це вибух справжніх емоцій від професійного рівненського фотографа Тараса Терлецького, котрий надзвичайно проникливо вміє відчути закоханих і подати на фото справжні почуття під своїм фірмовим "соусом".

Більше фото у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Це моя персональна весільна фотовиставка, яка представлена за цілий 2013 рік. Тут презентована лише невелика частина світлин, а саме 21 фотографія. Фотозйомки проводилися не лише у Рівному, але й у Києві, Хмельницькому, Львові, Дубно і не тільки. Звісно, кожне весілля запам’ятовується по-своєму, вони різні, є як мінуси, так і плюси. Працював я і на таких подіях, де просто перехоплювало подих від тих затрачених грошових сум. Але головне у весіллі, щоб це було душевно, - розповідає автор виставки рівнянин Тарас Терлецький. – Створюючи фотовиставку, я ставив за мету продемонструвати людям щось інше, не таке стандартне весілля, до якого всі звикли.

Тарас Терлецький
Тарас Терлецький


- Арт - кафе "Salvador Dali" продовжує дарувати рівнянам цікаві проекти, і один з нових - це "Молоді фотографи в Salvador Dali". Виставка Тараса Терлецького "Emotional Wedding" першою відкрила даний проект. І вже в травні рівняни побачать виставку зовсім іншого жанру від молодих та талановитих фотографів Рівненщини, - повідомила арт-менеджер закладу Лілія Мартинюк.

Переглянути фотографії має змогу кожен охочий з 27 березня по 1 травня в арт-кафе "Salvador Dali".

Більше фото у МЕДІАГАЛЕРЕЇ






На правах реклами