Ми у Facebook
29.03.2014, 17:44

Рецепти пісних страв від відомих рівнян [+Відео]

Гості популярного кулінарного шоу “СмачнОГО!” поділилися з рівнянами улюбленими рецептами страв, які можна приготувати і у Великий піст.
В гостях в автора і ведучого програми Віктора Данилова - народна артистка України, наша землячка з Дубенщини (с.Смига) Оксана Білозір:



“Поліський пісний салат з опеньками”

0,5 л маринованих опеньків, 2 великі морквини, 3 цибулини, 1 банка консервованого горошку, олія


Спосіб приготування:
Пасеруємо нарізану цибулю з тертою морквою, даємо час охолонути.
Гриби перемішуємо, додаємо до них горошок.
Пасеровану суміш змішуємо з грибами та горошком.
Салат заправляємо олією.
Можна додати сіль, перець за смаком.

Смачного Білозір 2 rivne1

Календарь питания в Великий пост 2014

Гість програми "СмачнОГО!" - ректор Національного університету “Острозька академія”, Герой України Ігор Пасічник:



Салат “Вечірня вітамінізація"

300 г гарбуза, 2 яблука, 1 ріпа , 4-5 столових ложок меду, 1 ківі

Спосіб приготування:
Гарбуз порізати кубиками приправити медом і лишити на 35 хвилин.
Порізати кубиками яблуко, ріпу, ківі.
Змішати усі складові.

SmachnogoPasichnik_110429_120413_ rivne1

Три главные ошибки людей, соблюдающих пост

Актриса Рівненського облмуздрамтеатру, заслужена артистка України Галина Цьомик:



“Капуста, запечена з грибами”

2 невеличкі білокачанні капустини, 150 г сушених грибів, 7 шт. чорносливу, 1 велика цибулина, 150 г майонезу “Пісний”, 1 морквина

Спосіб приготування:
Гриби замочити й відварити протягом 20 хвилин.
Капусту нарізати великими шматками.
Натерти на тертку моркву, порізати цибулю.
Капусту викласти в гусятницю, додати моркву, цибулю, дрібно порізані гриби, приправити.
Полити все майонезом і додати трошки води.
Де-не-де повкладати чорнослив.
Запікати у духовці 20-30 хвилин.



За матеріалами Рівне 1





На правах реклами