29.03.2014, 17:44
Рецепти пісних страв від відомих рівнян [+Відео]
Гості популярного кулінарного шоу “СмачнОГО!” поділилися з рівнянами улюбленими рецептами страв, які можна приготувати і у Великий піст.
В гостях в автора і ведучого програми Віктора Данилова - народна артистка України, наша землячка з Дубенщини (с.Смига) Оксана Білозір:
“Поліський пісний салат з опеньками”
0,5 л маринованих опеньків, 2 великі морквини, 3 цибулини, 1 банка консервованого горошку, олія
Спосіб приготування:
Пасеруємо нарізану цибулю з тертою морквою, даємо час охолонути.
Гриби перемішуємо, додаємо до них горошок.
Пасеровану суміш змішуємо з грибами та горошком.
Салат заправляємо олією.
Можна додати сіль, перець за смаком.
Смачного Білозір 2 rivne1
Календарь питания в Великий пост 2014
Гість програми "СмачнОГО!" - ректор Національного університету “Острозька академія”, Герой України Ігор Пасічник:
Салат “Вечірня вітамінізація"
300 г гарбуза, 2 яблука, 1 ріпа , 4-5 столових ложок меду, 1 ківі
Спосіб приготування:
Гарбуз порізати кубиками приправити медом і лишити на 35 хвилин.
Порізати кубиками яблуко, ріпу, ківі.
Змішати усі складові.
SmachnogoPasichnik_110429_120413_ rivne1
Три главные ошибки людей, соблюдающих пост
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру, заслужена артистка України Галина Цьомик:
“Капуста, запечена з грибами”
2 невеличкі білокачанні капустини, 150 г сушених грибів, 7 шт. чорносливу, 1 велика цибулина, 150 г майонезу “Пісний”, 1 морквина
Спосіб приготування:
Гриби замочити й відварити протягом 20 хвилин.
Капусту нарізати великими шматками.
Натерти на тертку моркву, порізати цибулю.
Капусту викласти в гусятницю, додати моркву, цибулю, дрібно порізані гриби, приправити.
Полити все майонезом і додати трошки води.
Де-не-де повкладати чорнослив.
Запікати у духовці 20-30 хвилин.
За матеріалами Рівне 1
“Поліський пісний салат з опеньками”
0,5 л маринованих опеньків, 2 великі морквини, 3 цибулини, 1 банка консервованого горошку, олія
Спосіб приготування:
Пасеруємо нарізану цибулю з тертою морквою, даємо час охолонути.
Гриби перемішуємо, додаємо до них горошок.
Пасеровану суміш змішуємо з грибами та горошком.
Салат заправляємо олією.
Можна додати сіль, перець за смаком.
Смачного Білозір 2 rivne1
Календарь питания в Великий пост 2014
Гість програми "СмачнОГО!" - ректор Національного університету “Острозька академія”, Герой України Ігор Пасічник:
Салат “Вечірня вітамінізація"
300 г гарбуза, 2 яблука, 1 ріпа , 4-5 столових ложок меду, 1 ківі
Спосіб приготування:
Гарбуз порізати кубиками приправити медом і лишити на 35 хвилин.
Порізати кубиками яблуко, ріпу, ківі.
Змішати усі складові.
SmachnogoPasichnik_110429_120413_ rivne1
Три главные ошибки людей, соблюдающих пост
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру, заслужена артистка України Галина Цьомик:
“Капуста, запечена з грибами”
2 невеличкі білокачанні капустини, 150 г сушених грибів, 7 шт. чорносливу, 1 велика цибулина, 150 г майонезу “Пісний”, 1 морквина
Спосіб приготування:
Гриби замочити й відварити протягом 20 хвилин.
Капусту нарізати великими шматками.
Натерти на тертку моркву, порізати цибулю.
Капусту викласти в гусятницю, додати моркву, цибулю, дрібно порізані гриби, приправити.
Полити все майонезом і додати трошки води.
Де-не-де повкладати чорнослив.
Запікати у духовці 20-30 хвилин.
За матеріалами Рівне 1
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Галина ЦІКАВА Переглядів: 8258Інші статті рубрики:
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 239
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 293
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 266
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 522
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 465