Ми у Facebook
29.03.2014, 08:00

Гороскоп на 29 березня: весна, природа, гармонія та спокій

Досить спокійний і гармонійний день. Добре відпочивати та працювати на природі, займатися ремонтом і прибиранням, спілкуватися з однодумцями. Будьте ощадливі й не перевантажуйте голову наукою.
Астрологічний прогноз: 29 березня 2014, субота.

28 місячна доба. Місяць у знаку Риби (четверта чверть, спадає).

Досить спокійний і приємний день. Добре працювати на природі, дачі, в саду, на городі, займатися дрібним ремонтом, пранням та вологим прибиранням. Трохи нервуватимуть люди, які запланували на сьогодні надто багато дрібних та важливих справ. Постарайтеся тверезо оцінити свої сильні та слабкі сторони і беріться за вирішення лише тих завдань, з якими можете впоратися самостійно.

До змін у житті варто поставитися спокійно. Можливо, буде не так погано, як зараз здається… Головне – грубими словами та діями не порушити ту гармонію і спокій, які є на даний момент.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 березня

Домовитися буде легко та приємно людям, які мають спільні інтереси.

Фінансові можливості обмежені, тому витрати варто скоротити до мінімуму.

А от з романтичним весняним настроєм у багатьох все гаразд! Не виключений початок службового роману або дружні стосунки плавно перейдуть у любовні. Щоправда, можливі сплески почуттів, сльози та непорозуміння через дрібниці.

Літній час 2014: Коли рівнянам переводити годинник

Постарайтеся сьогодні ввечері раніше лягти спати – адже у ніч на неділю переходимо на літній час! О 03:00 стрілки треба перевести на годину пізніше, тобто на 04:00, і нам на сон залишиться на цілу годину менше...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами